donderdag 27 februari 2014

Inspired Nail Art #9

Deze foto staat al heel lang op mijn iPod. Lang? Zeg maar gerust een jaar.
In de vakantie heb ik eindelijk een paar nailarts kunnen maken en dit is er een van. Ik werd geïnspireerd door deze foto, zo gaaf! Vooral met Halloween is het leuk om dit op je nagels te dragen. En het is nog eens makkelijk ook!Wat heb je nodig voor deze nailart:
- Basecoat
- Zwarte nagellak
- Matte topcoat

- Rode nagellak  1. Je begint vanzelfsprekend met een basecoat en wanneer deze droog is breng je de zwarte kleur aan totdat deze dekt.
  2. Als de zwarte nagellak bijna droog is breng je de matte topcoat aan. Zorg dus wel dat de nagellak bijna droog is, anders gaan de zwarte nagellak en de topcoat mengen en krijg je glanzende stukken op je nagellak zoals bij mij een beetje is gebeurd.
  3. Als de matte topcoat zo goed als droog is (dit gaat gelukkig heel snel met dit soort topcoats) breng je voorzichtig her en der wat rode druppels nagellak aan. Zorg dat dit niet te veel is anders droogt het heel langzaam. Werk vanuit de stipjes naar het einde van je nagel toe en zorg dat het einde van de tip bedekt is met rode nagellak. Zo lijkt het net als het bloed van je nagels druipt.
  4. Normaal gesproken eindig je met een topcoat, maar dit keer natuurlijk niet! Als je het bloed liever mat hebt kun je natuurlijk nog een extra laag matte topcoat aanbrengen, maar dan hoef je stap 2 ook niet te doen.


Wat vind jij van deze nailart?

Liefs,
Mariska

4 opmerkingen: