vrijdag 14 februari 2014

Swatches: Matte Nagellak Nageldecoratie.nl

De paarse matte nagellak is een van de producten die ik mocht ontvangen van Nageldecoratie. Hier kon je alle producten al zien, waar nog reviews over komen. Maar eerst deze beauty! Een paarse nagellak die van zichzelf mat opdroogt. Ben je benieuwd? Lees dan verder!
De nagellak komt in een potje met een simpele zwarte dop. Zonder opdruk of iets dergelijks, maar met een sticker erop waar het nummer van de lak op stond. Het potje bevat 12 ml nagellak, wat best veel is. In principe dekt hij met een iets dikker laagje al helemaal, maar met twee dunne laagjes krijg je het mooiste effect.


Hierboven het ''proces'' wat mijn nagels doorstonden. Op de eerste foto is de nagel van mijn pink al mat, op de tweede foto komt daar ook mijn ringvinger bij en op de laatste zijn ze allemaal totaal mat! Ik verbaas mezelf er altijd over om hoe snel dat kan gaan. Binnen een minuutje waren mijn nagels compleet mat en waren ze ook al bijna droog.
De kleur vind ik ook heel pretty! Een (donker)paarse kleur die mij heel erg aanspreekt. De matte finish maakt het helemaal af. Een hele fijne nagellak, zeker een aanrader!

Deze lak kun je hier kopen voor €5,95 op Nageldecoratie.nl

Wat vind jij van deze kleur?

Liefs,
Mariska

5 opmerkingen: