zaterdag 15 maart 2014

Update


beautiful flowers tumblr - Recherche Google''Meiden ik verveel me, wat kan ik doen?''
''Ga lekker bloggen!''
''Nah, niet zo veel zin in...''

Dit gesprek speelde zich een weekje geleden af in de groepsapp waar ik in zit met een paar andere bloggers. Normaal zou ik enthousiast gaan bloggen als het even kon.. Maar ik had gewoon geen zin. Aangezien het nu bijna gewoon is dat er elke dag een post online staat op Fingerart wou ik er toch iets over vertellen.


Een tijdje geleden heb ik jullie in een soort persoonlijk artikel laten weten dat het niet zo goed met school gaat. Op dit moment is dat nog steeds zo en waarschijnlijk moet ik dit jaar ook overnieuw doen. Natuurlijk is dat geen ramp, maar ik baal wel een beetje. Ik ga proberen nog zoveel mogelijk cijfers op te halen, maar of het gaat lukken weet ik niet.
Bloggen was altijd iets wat ik tussendoor deed als ontspanning, maar ik merk dat ik het ook wel eens fijn vind om gewoon niets te doen. Dat is dus wat ik de laatste week gedaan heb. Ik moet zeggen: ik vind het fijn. Maar ik vind bloggen ook leuk om te doen.

vintage rose - Google'da Ara

In bloggen gaat veel tijd zitten, dat weten jullie allemaal. Ik ga ook geen excuus aanbieden of iets dergelijks want ik vind dat ik moet bloggen wanneer ik zin én tijd heb. De laatste paar weken had ik minder zin en tijd. 
Wat wel een pluspunt is, is dat het weer langer licht wordt! Zo hoef ik niet alle foto's te maken in het weekend, en kan ik gewoon na schooltijd nog even wat foto's schieten. 

Ik ga weer proberen om een aantal blogposts te schrijven want bloggen is voor mij iets speciaals. Ik stop er niet zomaar mee. Dat wou ik even zeggen.

Heb jij ook wel eens last van een blog dipje?

Liefs,
Mariska

6 opmerkingen:

 1. Hé.... je komt er wel hoor.
  Vervelend dat je een jaartje over moet doen.
  Toch hoop dat je dit jaar voor de summer holiday de cijfers hebt behaald zodat je dit jaar goed af kan sluiten en daarna en goede start hebt.
  Bloggen moet je doen wanneer jij het wilt en niet wanneer een ander het je verteld te doen.
  Doe wat jezelf goed vindt en hoe jij je tijd wilt indelen.
  Er is zoveel meer te doen dan bloggen.
  Fijn hoor dat het eindelijk eerder en veel langer licht is.
  Nog een wk of 2 dan gaat de zomertijd weer in en de klok een uurtje vooruit!
  's ochtend bij het ontwaken is het fijn om de vogeltjes buiten te horen fluiten ;-)
  Afgelopen wk was het heerlijk weer. Van mij mag het zo blijven.
  De winterjas hebben we helaas nog wel nodig.

  Fijn weekend ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een ontzettend lieve reactie, hier doe ik het voor! Jij ook een fijn weekend♥

   Verwijderen
 2. Ik moet zeggen dat ik er ook soms last van heb! Normaal was bloggen iets waar ik me eventjes kon late gaan en als alles tegen zat stond mijn blogje altijd voor me klaar waar ik me eventjes lekker kan laten gaan! Ik moet nu ook hard werken voor school en ik vind niks doen de laatst tijd echt heerijk. Zelfs van bloggen word ik plots niet meer vrolijk! Wat ik meestal doe is een dagje of 2 stoppen en dan merk je pas echt wat je mist en dat je niet zonder kan. Zo kan je er weer helemaal tegenaan! Volhouden mied! Ik begrijp je voledig! Dat school komt ook wel in orde, als je maar alles blijft geven! You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat vervelend dat je een dipje hebt, ik heb er ook wel eens last van. Ik denk elke blogger wel, het gaat vast wel weer over en komt vast goed En wat vervelend dat het niet zo goed gaat op school, komt goed meid <3

  Liefs

  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dipjes zijn nooit leuk, maar je komt er vast weer boven op meid! Veel succes met alles.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat toevallig, ik had de laatste paar weken net hetzelfde gevoel. Ik had een beetje problemen met school en vorig weekend was het dan gedaan met mijn vriendje enzo. Dat zorgde er allemaal voor dat bloggen minder belangrijk werd. Dat is allemaal echt normaal, maar vooral niet stoppen! :)

  BeantwoordenVerwijderen