vrijdag 10 augustus 2012

Zomer Nailartwedstrijd + Updates

Hee meiden, lang niet gezien nah? Ik ben nog steeds in dit kikkerlandje. Hopelijk kan ik hier zo snel mogelijk weg. Lekker genieten van de zon in Italië, zorgen voor een lekker kleurtje en heeeel veel ijs eten daar! Zelf wil ik natuurlijk meer gaan bloggen na de vakantie. Want serieus, ben jij blogs aan het lezen in de snikhete zon? Ik in ieder geval niet. Nou de zon weer een beetje weggeschoven is en we kunnen genieten van de prachtige wolken kruip ik weer achter mijn pc! Vandaag dus even een kleine update, en een paar vragen!


Nou allereerst: zoals je kon al zien aan de titel doe ik mee aan de Zomer Nailartwedstrijd van papapa.nl De eigenaresse houd af en toe wedstrijden op Facebook onder nailaddicts waarmee je een nailart pakket kunt winnen twv €20! Mijn inzending staat inmiddels online en ik hoop dat jullie mijne zoveel mogelijk willen liken. Zodat ik nog meer kan posten over nagellak en nailarts.
Zoals jullie konden lezen was ik (nogsteeds) al op zoek naar goedkope dottingtools die ik via IDEAL kan betalen. Tips zijn nog altijd welkom!

Verder ben ik nogsteeds bezig met van alles! Ik heb een paar filmpjes opgenomen en krijg af en toe nog mailtjes binnen van winacties die ik heb gewonnen. Onderandere eentje van Bonita van Fashitail! Een heel make-up pakket van ELF. Super blij was ik toen ik het ontdekte! Een unboxingvideo is in aantocht!
Ook een pakketje van Nail-Gloss is binnengekomen. Over deze komt natuurlijk ook nog een artikel!

En natuurlijk ben ik altijd bezig in mijn hoofd met artikels maken. Ik heb een heleboel swatches gemaakt van lakjes en deze uitgetest. Ook bestellingen zijn binnengekomen en hier komen allemaal nog verslagjes over.

Ik vond het toch wel netjes om even een update te plaatsen, dus hier was ie dan. Ik hoop dat ik hierna weer meer kan posten en jullie vol kan beladen met nailarts!

Wat heb jij zoals gedaan in de vakantie?

Liefs,
Mariska

p.s doe jij al mee aan mijn winactie?
p.s heb jij al een account op Cash4Girls? Meld je snel aan en verdien gratis geld! Binnenkort weer een update
p.s like alsjeblieft mijn nailart in de nailart wedstrijd!



4 opmerkingen:

  1. Ik ben naar Frankrijk geweest en ben nu in Engeland:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben twee weken naar Frankrijk geweest en ga ook nog een weekje naar Spanje. Je brief zit op de post, hoop dat je hem binnenkrijgt voordat je wegggaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben benieuwd, ik vind je nailart trouwens er leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw meis! Je nail-art is echt prachtig! Als jij niet wint weet ik het ook niet meer. Heel erg veel succes <3 Liefs xxx

    BeantwoordenVerwijderen