dinsdag 6 november 2012

Inspired: Allstars & Studs

Ik ben al een tijdje opzoek naar nieuwe schoenen. En voor mij is dat echt moeilijk. Als ik aan het shoppen ben wijst m'n moeder van alles aan, maar niks vind ik leuk. Ik vind schoenen belangrijk, en als ik iets niet mooi vind of het is het net niet dat zijn ze afgekeurd. Al een tijdje dacht ik eraan om m'n oude all stars te studden, maar toen ik een paar winterproof nep allstars spotte bij de New Yorker met een warme bontvoering erin kreeg ik een idee. Deze ga ik studden, maar ik heb geen idee of dat kan en of de studs er door heen passen. Als jullie tips hebben, graag! Ik wil al langer een paar schoenen studden maar heb er nog geen enkele ervaring mee... Daarom ben ik maar begonnen met het zoeken van inspiratie, en heb wat mooie plaatjes gezocht!











Zoals je ziet zitten er echt beauty's tussen. Ik krijg spontaan zin om te beginnen.. Ik zag net op Studskopen.nl dat je ook studs kunt kopen die je kunt plakken ipv door de stof heen te prikken. Misschien is dat wat? Tips zijn altijd welkom!

Heb jij wel eens iets met studs gedaan?

Liefs,
Mariska

10 opmerkingen:

  1. Wauw tof, ik zou het ook graag willen op een paar oude allstars van me. :) weet alleen ook niet of ik zal prikken of plakken.. Hmm.. Liefs, xlovelylife.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg bedankt voor je comment!
    en jaaa wie wil deze alstars nou niet,
    ze zijn so awesome!

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey hey wilde je even een leuke tip geven voor All Stars met studs.
    Kijk op www.unickz.nl !!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Enkele van de creaties komen van de "muffin online" webshop.
    Ik heb er super leuke met de stars and stripes; all studded.
    De studs zitten door en door; diy wil dit zeggen dat je zo'n pitstang nodig hebt.
    Studs met pinnetjes raken er door, maar haken nadien in je sokken/voeten..

    Good luck!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik ga binnenkort ook mn allstars studden, ik heb nieuwe donkerblauwe allstars besteld en zodra ze binnenkomen ga ik gelijk beginnen :P ik heb mn studs ook gekocht bij studskopen.nl en zijn binnen 2/3 dagen aangekomen! ik vind normale studs, zoals je ook op die site kan zien, die je erin kan haken het makkelijkst.

    succes! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is echt een super leuk idee en ga het waarschijnlijk zelf ook doen alleen ik denk dat plak studs er heel snel weer af vallen

    Veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen