zondag 4 november 2012

Mini Stijltang Action

Nadat ik in de vakantie een dagje lui was geweest en een beetje geshopt had, kwam ik in de Action deze mini stijltang tegen! Nou, op hoop van zegen gooide ik deze voor €1,99 in mijn winkelmandje...












 De stijltang is goed verpakt in bubbeltjes plastic en er zit een lang snoer aan. De bijgevoegde informatie houdt verder niet echt iets in. Het meeste bestaat uit waarschuwingen ;-).

Voor


 Nou zijn jullie vast benieuwd naar het resultaat! En ik kan je vertellen. Op de foto hier link is mijn haar al erg stijl (voor mijn doen). Ik heb het de hele dag in een knot gehad en daardoor waren mijn krullen al veel minder.















Na
En zoals je hier kunt zien, brengt deze mini stijltang van de Action daar niet veel verandering in. Enkel zijn de plukjes aan de onderkant wat stijler.
Wat ik wel vind is dat mijn haar er mooier uit ziet na het stijlen.















Voor mijn krullen doet  deze stijltang dus bijna niets. En voor €1,99? Dan verwacht je er ook eigenlijk niets van. Gelukkig is de schade in mijn portemonnee nauwelijks te zien. Ik denk niet dat ik 'm vaker zal gebruiken, maar voor mensen met een bos krullen zoals ik zal ik 'm niet aanraden! Wat deze stijltang voor stijl haar, of haar met een slag doet kan ik dus helaas niet zeggen.

Heb jij al ervaring met deze stijltang?

Liefs,
Mariska

13 opmerkingen:

  1. Misschien is die wel handig voor mensen met pony! Ik wou hem gaan kopen om mee te nemen op vakantie voor het geval dat ik mijn haar wilde stijlen maar voor mij werkt het echt niet zo te zien, ik heb echt van die irritante krullen die eigenwijs zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik herken je probleem! Als ik mijn haar niet vast had gehad had ik dit resultaat nooit gehad. Mijn krullen zijn supereigenwijs en ik merk bij alle keren dat ik mijn haar gestijld heb, dat een stijltang echt van goeie huizen moet komen om mijn haar stijl te krijgen. Ik denk dat de CHI tangen voor mij het beste werken, maar die zijn natuurlijk duurder in aanschaf dus ik betwijfel of ik die ooit ga kopen.

      Verwijderen
  2. Jij hebt ook geen stijltang nodig meid, je haar is prachtig! Voor 1,99 had ik inderdaad ook niet veel verwacht!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk voor zo weinig geld maar daar houdt het dan ook bij op ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ja zoals hier boven gezegt word voor een pony heel handig! maar idd wat verwacht je voor €1,99!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is leuk dat je voor zo'n prijsje een stijltang kunt kopen, maar eigenlijk heb je er vrij weinig aan als ik het zo zie. x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. jammer dat ie zo tegen valt, maar ja voor dat geld kan je niet veel verwachten xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb hem ook, maar ik heb van mezelf best stijl haar. En voor meiden met kort haar is 'ie geweldig :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het is zo goedkoop, en handig voor in je tas!
    Dus ik ga deze week zeker even langs om te kijken hihi

    elkaar volgen?
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw! Jou is het wel beter gelukt dan mij! haha :)
    Het is inderdaad een leuk ding voor die prijs.
    Ik heb hem ook gehad, maar hem weer weggegeven. Niet omdat hij niet goed werkte, maar ik heb een beetje kroezige krullen en dat nou eenmaal niet! haha ;)
    Leuk artikel! x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb 'm zelf ook al een tijdje. Ik heb 'm eigenlijk nooit echt gebruikt voor stylen, omdat mijn haar van mezelf eigenlijk al best stijl is. maar wel eens om wat krullen te maken, wat wel goed lukt. :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hier heb ik al vaak naar staan kijken maar nog nooit meegenomen. Ik heb thuis een grote maar als we op weekend gaan sleur ik het hele ding gelijk altijd mee. misschien toch maar een kleine reis versie?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het ligt aan jouw haar hoor! Want mijn haar blijft helemaal stijl de hele dag door zonder haarlak te gebruiken met deze stijltang! En mijn natuurlijke haar is pijpenkrullen. Dus ik weet niet wat voor gehandicapte shit je met je haar heb gedaan maar het ligt gewoon aan jou, jij gehandicapt zwijn

    BeantwoordenVerwijderen