vrijdag 28 juni 2013

Kruidvat Quick & Easy Nail Polish Remover

Al een tijdje gebruik ik de Kruidvat Nail Polish Remover, en dat is er niet zomaar een. Mensen die dit systeem niet kennen kijken raar op als ze het zien, maar uiteindelijk vinden ze het toch heel handig. Omdat ik nog niet vaak een uitgebreide review met een filmpje erbij voorbij heb zien komen, laat ik deze vandaag aan jullie zien!


Wat Kruidvat over deze Nail Polish Remover zegt: 

'' Deze remover reinigt gelakte nagels in een handomdraai. De toegevvoegde glycerine en argan olie verzorgen bovendien de nagels en nagelriemen. Prettig is ook dat deze remover vrij is van aceton en aangenaam fruitig ruikt. ''

Ingredients: ethyl acetate, alcohol, aqua, ricinus communis oil, argania spinosa oil, glycerin, cetylacetate, stearyl acetate, oleyl acetate, acetylated lanolin alcohol, parfum. 


Het design van het potje is simpel en leuk. Qua ontwerp van het potje is het niet zo origineel, want elk merk heeft zo ongeveer deze vorm. De remover ruikt heel fris en helemaal niet (sterk) naar aceton o.i.d.. Toch maakte ik me meer druk om de werking. Zou dit wel zo goed werken? Ik heb het voor jullie gefilmd en ik kan zeggen dat ik erg tevreden ben!



Zoals jullie kunnen zien werkt het heel fijn en ik gebruik hem altijd, ook bij nailarts. Zeker een aanrader dus!

Verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €2,49

Hebben jullie deze, of andere varianten ook?

Liefs,
Mariska

8 opmerkingen:

  1. Klinkt goed,
    ik heb er zelf een van sephora!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze weleens van me zusje gebruikt, moet er binnenkort zelf ook maar eens 1 halen echt heel fijn product.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er goed uit, lijkt me een fijn product.!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hier was ik wel erg benieuwd naar! Ik heb zelf het potje van essence en die gebruik ik ook nogsteeds met veel plezier (ik blijf hem gewoon navullen haha) Maar langzamerhand wordt die natuurlijk een beetje vies en ben ik wel weer toe aan een nieuwe, misschien dat ik toch deze eens ga uitproberen. Hij lijkt me erg fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat een wondermiddel! Moet ik ook maar eens proberen! ☺

    BeantwoordenVerwijderen