zondag 29 december 2013

Gezichtscrème: best I ever had.

Al zolang als ik me kan herinneren heeft m'n moeder een soort abonnement van Yves Rocher. De aanbiedingen komen via de post en je kunt producten bestellen door je formulier in te vullen en op te sturen. Toen mijn moeder voorstelde om deze crème eens te proberen was ik zeker benieuwd!

De crème komt aan in een doosje, waarop alle informatie staat. Aangezien ik deze crème al heel vaak opnieuw hebt gekocht heb ik deze niet meer. Wel kun je meer informatie hier vinden op de site van Yves Rocher. De verpakking gaat makkelijk open en ik vind het design zo mooi! Typisch iets voor Yves Rocher. 


De crème smeert goed uit en voed mijn huid super. De substantie is precies zoals ik het verwacht van een crème. Zoals je hierboven op de foto al kon lezen kun je de crème zowel 's morgens als 's avonds gebruiken. Ideaal! Als ik 's avonds naar bed ga smeer ik nog even een beetje crème op mijn gezicht en als ik wakker word is mijn huis heerlijk zacht.
Voordat ik mijn foundation aanbreng gebruik ik deze crème natuurlijk ook. Mijn huid voelt zacht, en geeft precies nog dat ene wat hij nodig heeft. Aangezien ik best een normale huid heb, met af en toe wat rode plekjes. Heb ik niet zo héél veel nodig. Maar dit is perfect.
Omdat ik 'm al ongeveer 2 jaar (als het niet meer is) gebruik, heb ik geen back up gekocht. Maar ga ik opzoek naar een nieuwe crème. Niet omdat deze me niet meer bevalt, maar om misschien wel een nog fijnere te vinden voor een mooier prijsje.

Je kunt deze crème hier kopen voor €9,90 (nu in de aanbieding voor €6,95) bij Yves Rocher.

Welke dag- en nachtcrème gebruik jij?

Liefs,
Mariska

12 opmerkingen:

  1. Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over deze crème! Ik gebruik momenteel een dag- en nachtcrème met vitamine E van The Body Shop.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! Ik gebruik er eentje van Nivea :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. klinkt heel erg fijn! ik gebruik nu creme's van garnier. maar de Yves rocher creme's trekken mij de laatste tijd heel erg aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt goed! Ik ben nog steeds op zoek naar een nieuwe fijne crème.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik de Ha-ra wat mijn moeder verkoopt maar dit klinkt ook super
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt goed! Ik loop eigenlijk standaard de Yves Rocher voorbij.. stom eigenlijk!

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. klinkt als een fijne créme. ik heb heerlijke handcréme van de yves rocher xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mijn moeder had ook altijd zo'n soort van abonnement van Yves rocher. Deze crème klinkt fijn! Zelf gebruik ik vit e dagcreme van tbs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb nog niets van Yves Rocher, maar zo te horen moet ik hem eens testen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit lijkt me een enorm fijne crème! Sowieso ben ik fan van Yves Rocher, de make-up is ook heel goed! X

    BeantwoordenVerwijderen