dinsdag 10 december 2013

Nailpolish week #2

Vandaag een perfect roze lakje van NYC. Deze bezit ik al enige tijd en er is ook al een nailart online gekomen met deze nagellak. Niet echt een winterlakje, maar omdat ik er zo enthousiast over ben wil ik 'm toch aan jullie laten zien!
Hoewel ik al een aantal lakjes van NYC heb gebruik ik ze niet vaak. Maar ze hebben wel hele mooie kleurtjes. Waaronder #300 Spring Tulip. Een lief en zacht roze kleurige nagellak. Deze dekt net zoals die van Catrice binnen twee laagjes. Ondanks dat het kwastje recht is afgesneden lakt hij fijn.
De droogtijd was wel iets minder, omdat dit lakje iets dikker van structuur is moest ik wel even wachten totdat ik weer verder ging met waar ik mee bezig was. Dit is misschien een minpuntje, maar met een fast dry topcoat is dit zo verholpen!
Zoals je hierboven kunt zien is het lakje echt een beauty. De vormgeving van het flesje is verder ook prima. Maar NYC claimt dat de nagellak binnen 1 minuut droog is, wat ik apart vind. Want dat heb ik duidelijk anders ervaren. Natuurlijk zijn de fabrikanten altijd het enthousiasts over hun eigen producten. Daarom zijn er natuurlijk bloggers die hun mening delen!

Je kunt dit lakje kopen voor €2,29 bij de Kruidvat of Trekpleister.

Heb jij dit kleurtje al in je bezit?

Liefs,
Mariska

Nailpolish Week #1
Nailpolish Week #2
Nailpolish Week #3
Nailpolish Week #4
Nailpolish Week #5
Nailpolish Week #6
Nailpolish Week #7

6 opmerkingen:

 1. hmm heel mooi kleurtje
  ik ben er achter gekomen
  dat geen één nagellak totaal
  droog is na één minuut
  haha na een halfuur zitten de muren er alweer onder
  en is de lak van mijn nagels weer af

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit vind ik echt een prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die heb ik ook ik vind het echt een super mooi en fijn lakje!

  BeantwoordenVerwijderen