woensdag 11 december 2013

Nailpolish week #3

Vandaag een kleurtje wat ik beter iets eerder had kunnen laten zien: een echt Halloween lakje! Maar omdat deze van Miss Sporty is wou ik hem toch met jullie delen. Aangezien mijn beeld van Miss Sporty niet echt super positief is. Kijk je mee?


Het lakje is van Miss Sporty, wat ik al zei. Het lakje heeft geen naam zover ik kan ontdekken, maar een nummer: 451. Mijn eerste indruk is erg positief. Het kwastje is rond afgesneden zodat je super secuur kunt lakken. Dit is trouwens mijn favoriete uitvoering van een kwastje! Gewoon rond. Ik kan ook wel netjes lakken met een recht kwastje, maar dit vind ik toch iets fijner! De huls ligt verder ook prettig in de hand, niks mis mee.

Dan de swatches! Het lakje dekt binnen twee laagjes, maar is niet perfect dekkend. Dat is jammer want ik kan me daar best aan storen. Op de foto ziet het er nog best perfect uit, maar in het echt zie je de tips er nog een ienie minie beetje doorheen schijnen.
Verder houd hij het lang vol. Een dag of drie zonder chips zeker! Al met al een leuk, fris en mooi lakje. Mijn beeld van Miss Sporty wordt steeds beter, maar dit lakje heeft me nog net niet kunnen overtuigen.
Perfect om een nailart met Halloween mee te maken of te dragen met Koningsdag. Maar ik zou hem niet snel pakken om m'n nagels er mee te lakken op een doordeweekse dag.

Je kunt dit lakje krijgen voor €1,99 bij de o.a. de DA of Etos.

Wat vind jij van dit lakje?

Liefs,
Mariska

Nailpolish Week #1
Nailpolish Week #2
Nailpolish Week #3
Nailpolish Week #4
Nailpolish Week #5
Nailpolish Week #6
Nailpolish Week #7

6 opmerkingen:

 1. Aparte kleur maar ik zou deze niet snel dragen!
  ik hou niet echt van hele felle kleuren nagellak!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meer een kleurtje voor de zomer vind ik zelf, wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er mooi uit maar het kleurtje is inderdaad niet echt om op een 'normale' dag te dragen (zou ik zelf in ieder geval niet doen). :) Mooie nagels heb je trouwens!

  Win een sieraad op mijn blog: http://bit.ly/1buJSyq

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt een mooi kleurtje, heel speciaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groen, paars, oranje, roze. Het maakt me niet uit wat voor dag het is, ik loop overal mee! En dit, is een prachtige kleur, lekker fel!

  BeantwoordenVerwijderen