zaterdag 18 januari 2014

Budgettopper: The Master Perfumer ~ Cherry Bloom Nº18

Ik weet nog goed dat ik heel nieuwsgierig was naar deze nieuwe parfum lijn van de Kruidvat. Als cadeau voor mijn moeder kocht ik van deze lijn de geur in Amber, maar na het lezen van Vera haar review was ik ook benieuwd naar Nº18!


Allereerst de verpakking van Cherry Bloom, die spreek me heel erg aan! Ik had nooit verwacht dat Kruidvat met een eigen lijn zou komen qua parfum. Ik ben heel erg tevreden over het mooie ontwerp van de parfum! The Master Perfumer heeft een lijn voor mannen en een lijn voor vrouwen en verkopt in totaal 7 parfums.



De geurnoten staan al op de verpakking namelijk Framboos, Kersenbloesem en Blond Hout. Ik herken zeker de framboos en bloesem in de parfum! De geur is zoet en fris, zeker geschikt voor overdag. Ik vind dit typisch een geurtje voor in de lente en zomer. De geur is een grote favoriet van mij en zit zelfs in mijn schooltas. Daarbij komt ook gelijk het minpuntje, ik vind dat de parfum best snel vervliegt. Als ik hem 's morgens tijdens het opmaken (rond 7/8 uur) opspuit moet ik om ongeveer 2 uur 's middags weer opnieuw spuiten. Voor mij geen probleem, want dat heb ik er zeker voor over.


De verpakking is helemaal gemaakt van glas, ook de dop. De dop vind ik ook een minpunt om niet te vergeten. Deze blijft nauwelijks tot niet zitten en als ik hem in mijn tas stop durf ik er op te wedden dat de dop er af is gegaan wanneer ik hem weer wil gebruiken.
Maar verder ben ik helemaal tevreden over deze geur. Zoals ik al zei heeft de flacon een mooie chique uitstraling en ik was ook verbaasd dat dit parfum maar €7,99 kostte! Je kunt dit geurtje kopen bij de Kruidvat.

Kende jij deze lijn al, en zo ja, welke parfum is je favoriet?

Liefs,
Mariska

8 opmerkingen:

  1. Jaa deze is lekker he! De blauwe vind ik ook erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik kende deze lijn nog helemaal niet, maar klinkt heel goed! Ik ga zeker eventjes een kijkje nemen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ahh! Hij ziet er leuk uit, ben benieuwd naar de geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt heel fijn! En vooral voor die prijs :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit lijkt me een erg lekker geurtje. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, zo goedkoop, en ziet er zo leuk uit! Ook leuk om een keer cadeau te doen. Leuke review!

    BeantwoordenVerwijderen