woensdag 8 januari 2014

Essence Nagellakjes

Essence nagellak kun je nooit genoeg hebben, en zoals jullie weten ben ik er ook helemaal gek op. Daarom laat ik jullie vandaag deze twee beauty's zien! Kijk je mee?
Na de vernieuwing in het assortiment kregen niet alleen de flesjes, maar ook de kwastjes een andere vorm! Met deze rond afgesneden kwastjes kun je heel precies lakken. Alleen zijn ze niet allemaal precies hetzelfde, zo ook hierboven. Het kwastje van het blauwe lakje is iets schuiner afgesneden als die van de roze. De roze is perfect afgesneden. Verder dekken de lakjes prima binnen 2 laagjes.Als eerste de blauwe. Nadat ik het populaire lakje van Gosh kocht, in de kleur Minty werd ik verliefd op mint kleuren. Deze (#146 That's what I mint) neigt het meest naar blauw, maar is daarom niet minder mooi. Vooral omdat hij zo goed dekt (2 laagjes) ben je maar even bezig voor een mooi resultaat.


Dit lakje genaamd #107 Naughty and Pink! is een roze beauty. I'm in love with this colour! Niet schrikken van mijn korte nagels trouwens, deze foto's zijn al een hele tijd geleden gemaakt. Maar omdat deze kleuren mij toch zo goed bevielen besloot ik ze toch online te zetten. Ook deze dekt binnen twee laagjes, alleen ik moet zeggen dat de nagellak toch wel dun was. Hierdoor kwam hij snel onder/tegen mijn nagel riemen aan.

Al met al fijne lakjes, zeker aanraders voor als je nog wat extra leuke (felle) kleuren nodig hebt.

Je kunt deze lakjes kopen voor €1,69 bij o.a. de Kruidvat & Trekpleister.

Heb jij al een van deze kleuren in je bezit?

Liefs,
Mariska

4 opmerkingen: