donderdag 20 februari 2014

Eyebrow Set Catrice

Er is al heel veel geschreven over deze wenkbrauw set. Uit talloze (positieve) reviews maakte ik op dat dit zeker een goed product is. Na enkele potloden gebruikt te hebben was ik best wel benieuwd hoe poeder nou eigenlijk werkt. Vanwege de positieve reviews is dit setje denk ik het beste om mee te beginnen! En wat ben ik blij dat ik voor deze heb gekozen.Het setje is klein en compact. Het heeft een verborgen ''laatje'' en een normaal klepje. In het laatje zit als eerste een inieminie tool waarmee je je wenkbrauwen kunt kammen en aan de andere kant een kwastje waarmee je ze kunt opvullen. Daarnaast zit er ook nog een pincet in waarmee je je wenkbrauwen kunt epileren. Wanneer je het klepje opent komt de poeder tevoorschijn. Deze bestaat uit twee kleuren, een donkere en een lichte. Zelf gebruik ik de lichte.


De gebruiksaanwijzing bevat drie stappen voor de perfecte wenkbrauwen:
  1. Breng je wenkbrauwen in vorm met het pincet
  2. Kam je wenkbrauwen met het kammetje
  3. Kies een kleur en vul hiermee je wenkbrauwen aan


De linker kleur op de bovenste foto is duidelijk te donker voor mij, dus ik gebruik vanzelfsprekend de lichte kleur. Op de huid ziet het pigment er niet heel denderend uit, gelukkig pakt dit heel anders uit op je wenkbrauwen!

Hierboven heb ik mijn wenkbrauwen bij getekend met de poeder. Ik begon aan de linker kant en werkte dit uit naar buiten. Heb je geen ervaring met het epileren of bijtekenen? Google is je vriend! Er zijn talloze tutorials zoals deze of deze.
De poeder werkt fijn, verdeelt goed en geeft een mooi resultaat. Ik als leek op het gebied van wenkbrauwen kan er heel goed mee overweg en raad hem zeker aan!

Je kunt deze wenkbrauw set voor €3,99 bij de Kruidvat.

Heb jij al kennis gemaakt met dit setje?

Liefs,
Mariska

p.s.: Nog 2 volgers tot ik de 150 Bloglovin' volgers heb bereikt! Volg je mij nog niet? Doe dat dan hier!

2 opmerkingen: