dinsdag 25 februari 2014

Favoriete Webshops

Eerlijk gezegt heb ik nog nooit kleren online besteld zonder het te passen. Een keer heb ik een blousje in de H&M gepast en daarna online gekocht. Verder snuffel ik alleen rond op het net. Net als iedereen heb ik een aantal favoriete webshops om rond te snuffelen. Vandaag show ik mijn favorieten!







Modemusthaves.com kende ik al wel lang, maar heb de site nooit echt goed bekeken totdat deze een keer in de Fashionista kwam. De webshop heeft heel veel verscihllende artikelen en deze zijn allemaal heel origineel. De website is heel strak en rustig, wat ook een groot pluspunt is. Hieronder een paar favorieten.




Kenzaa.nl is een winkel die zich richt op de kleinere maten. Precies iets voor mij. Ik ben niet zo lang (lees: 1.60m) en heb meestal maat S. Kenzaa heeft ook een groot assortiment aan spullen, zo verkopen ze sieraden, jassen, schoenen enz.. Hieronder een aantal favorieten.



Fringed.nl is de enige webshop die ik maar kort ken. Ik kwam op andere blogs vaak de bekende beanies tegen die hun verkopen. De naam van de webshop duidt op de ''fringed'' bikini's, die je vanzelfspreken ook kunt vinden in de webshop. Wat ook fijn is om te weten: je hoeft geen verzendkosten te betalen als je in Nederland of België woont. Hier een aantal favorieten.





5euroDivas.nl leerde ik kennen door middel van BeautyKoning. Sindsdien krijg ik de nieuwsbrief en snuffel ik altijd even rond. Het grootste gedeelte van de sieraden kost standaard €5 maar er zijn ook sieraden die iets duurder zijn. Heel betaalbaar dus. Ik hou van de sieraden die ze verkopen, het assortiment is heel leuk! Ook een pluspunt: vanaf €15 betaal je geen verzendkosten! Hier een aantal favorieten.


Welke webshop is jou favoriet?

Liefs,
Mariska

5 opmerkingen:

  1. kenzaa vind ik ook een super leuke webshop :) ! Liefs, Savannah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe webshops, de meeste kende ik nog niet!
    Ik koop tegenwoordig bijna al mijn kleding online. Bij mij in het dorp zitten zó weinig leuke winkels en online heb je super veel tot je beschikkig + de kans dat de halve school hetzelfde draagt is veeeeel kleiner haha. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mode Musthaves is een hele leuke winkel!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke webshops! Ik kende ze nog niet allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kende ze allemaal nog niet. Van kenza had ik wel eens gehoord, maar ik had er nog nooit echt op gekeken. Ik ben ook een angsthaas als het gaat om online kleding bestellen haha, ik ben altijd bang dat ik het niet pas, maar gelukkig kun je ruilen. :) Maar offline shoppen vind ik leuker. XOXO

    BeantwoordenVerwijderen