woensdag 5 februari 2014

Lovely Blogs #1

Ken je dat gevoel? Een blog tegenkomen die helemaal aansluit op je interesses en waarvan je echt, maar dan ook echt álle posts leest? Vandaag wil ik jullie een aantal blogs laten zien waar ik super fan van ben en welke zeker meer volgers verdienen.

Alyssaa.nl

''Ik hou van taal, ik hou van schrijven. Ik ben heel goed in spelling. Ik hou van creatieve dingen: fotografie, webdesign, grafisch design, schrijven, tekenen (al doe ik dat niet vaak genoeg!). Ik heb een zwak voor mooie nagellak. Ook al ben ik er geen ster in, ik hou ervan om te dansen en te zingen. Het klinkt een beetje
als een cliché, maar ik kan (of wil) niet leven zonder muziek.'' Bron

Ik ken deze blog pas sinds vanmiddag to be honest, maar wauw wat een prachtige foto's maakt deze meid! Ik heb er gelijk een als wallpaper ingesteld en ben nog steeds aan het scrollen tussen alle blogs die ze online heeft gezet. Zeker een aanrader als je van fotografie houdt!

Cocogold.nl

''Op deze blog vind je blogposts over veel uiteenlopende onderwerpen: food, beauty, fashion, noem maar op! Maar, alles is gericht op low-budget, want ik ben een echte koopjesjager! Inmiddels staan er meer dan 600 artikelen online. Genoeg dus om je te vermaken.'' Bron

Nicole volg ik al heel lang. Sinds ik begonnen ben met het schrijven van brieven leerde ik haar blog kennen. Deze was toen nog niet zo groot en wat ik ook juist leuk vind is dat ik haar heb zien groeien! Ze blogt zoals ik hier boven al liet weten veel over budget producten, wat mij heel erg aanspreekt.

Americole.nl

''Hola! Ik hou van bloggen, fotograferen, sushi en lezen. Veel plezier op mijn blog and may you have a lovely day. Loves.'' Bron

Sara heb ik stiekem altijd al een beetje bewonderd. Ze is een super mooi meisje en haar blog is zo leuk om te lezen! Op Americole schrijft ze over verschillende dingen, waaronder fashion, beauty en ook nagellak! Vooral deze post vond ik super om te lezen. Als de stijl op de foto hierboven je aanspreek zou ik zeker een kijkje nemen op haar blog.


xwiesx.com

 ''Hallo, mijn naam is Wies. Een meisje dat geboren is in een ziekenhuis in Purmerend op 18 juni 1996. Dat maakt mij 17 jaar oud. Op mijn blog kun je reviews van make-up producten verwachten (zowel budget als high end), tutorials, reviews over boeken en series, lifestyle en nog veel meer.'' Bron

And last but not least: de blog van Wies! Binnen een record tijd heeft ze een hele rambam volgers weten te krijgen en dit kan ik zeker begrijpen. Wies is een prof in alles wat met make-up te maken heeft en zoals je al ziet: ooglooks kan ze maken als de beste! Een hele grote inspiratie bron wat mij betreft.

Als dit soort posts in de smaak vallen zou ik er zeker meerdere van willen maken! Mijn Bloglovin' lijst puilt uit van de leuke blogs, dus wie weet.

Kende jij deze blogs al?

Liefs,
Mariska
2 opmerkingen:

  1. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Ik kende americole nog niet, dus die ga ik zeker even checken! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee kende ze nog niet, ga deze blogs meteen even checken :D

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen