woensdag 12 februari 2014

Random Swatches!

Er zijn zo veel leuke nagellakjes in de wereld dat je niet eens meer weet welke je moet dragen. Daarom heb ik vandaag gewoon drie random lakken voor jullie die ik ga laten zien. Misschien kun je die van Essence nog snel scoren, want die zit volgens mij niet in het vernieuwde assortiment. Maar ik kan alvast verklappen dat het alle drie dikke aanraders zijn!Laten we maar gelijk beginnen met de grote trend de laatste tijd: het Sparkle Sand Effect zoals Essence het noemt. Dit is een effect waardoor het net lijkt alsof je zand op je nagels hebt (zo voelt het tenminsten). Normaal ben ik nooit echt zo enthousiast over zulke trends, denk aan de crackle lakjes die overal te koop waren. Maar dit is iets wat ik heel leuk vind! Deze nagellak lakt fijn en dekt mooi binnen twee laagjes. Een budgettopper!


WAUW, wat een prachtige nagellak is dit. Ik was zo ontzettend verbaasd toen ik deze lak gebruikte! Dekkend binnen twee lagen en bam wat een resultaat. Een hele fijne neon groene nagellak die van je nagels afknalt. Ik ben verliefd!

Catrice - Goldfinger

To be honest weet ik niet of deze lak nog te koop is. Volgens mij niet namelijk. Maar áls je hem nog een keer tegen komt, zeker weten meenemen! Twee lagen nagellak en je nagels shinen als kerstversiering in de kersboom. Ik plaatste hier een foto op Instagram vlak nadat ik deze had geswatched. Ik kan niks anders zeggen dat dit wéér een dikke aanrader is.

Kortom allemaal fantastische lakken die ik zeker zou aanraden! Geen enkele minpunten, alleen maar dikke pluspunten. Neem ze mee als je ze ziet, je zult er geen spijt van krijgen.

Heb jij een van deze lakken in je bezit?

Liefs,
Mariska 

6 opmerkingen:

 1. Hoi! Ik heb je getaged voor mijn (zelf gemaakte!) I have a dream tag! Ik hoop dat je hem leuk vind! Je vindt hem op mijn blog! Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw prachtig en wat een goede dekking allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah dat rode lakje is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw die groene is echt geweldig!
  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, die neon groene is wel heeel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen