maandag 10 februari 2014

Review Mix: Lipproducten Catrice & Essence

Al een tijdje geleden maakte ik samen met Leonie een paar productfoto's die ik jullie tot nu toe nog nooit heb laten zien. Omdat ik de laatste tijd een beetje inspiratieloos ben heb ik deze foto's maar weer eens tevoorschijn gehaald. Ik laat jullie vandaag drie mooie zachte en vooral draagbare lipproducten zien!Zoals je al kunt zien zijn het twee producten van Catrice en eentje van Essence. De Stay Matte Lipcream heb ik al een keer gereviewd dus die bespreek ik niet al te lang. De andere twee producten van Catrice zijn een lipgloss en een lipbalm. Alle drie erg draagbaar en niet al te fel, perfect voor een dagje school dus!


Hierboven de swatches van de producten. Boven de Pure Shine lipbalm van Catrice, beter bekend als de namaak van Clique die met dit ''concept'' heel beauty land op z'n kop zette. Het pigment is mooi soft, precies wat ik ervan verwachtte.
De lipcream van Essence (middelste) geeft veel pigment af en dekt goed! Het mooie aan deze lipcream is dat hij mat is. Dat geeft een gaaf effect!
Tot slot de Infinite Shine Lipgloss van Catrice. Deze heeft voor een lipgloss best veel pigment en de kleine gouden glittertjes zijn ook redelijk goed te zien. Deze is iets donkerder dan de lipbalm van Catrice, wat ik persoonlijk iets mooier vind.


Welk product spreekt jou het meeste aan?

Liefs,
Mariska

3 opmerkingen:

  1. Zien er erg mooi uit! Ik vind het zo jammer dat de Stay Matte Lipcream van Essence niet meer verkrijgbaar is, ik had er namelijk nog geen.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleuren! Deze staan je ook erg goed. Helaas staan roze tinten mij niet :-(

    BeantwoordenVerwijderen