vrijdag 7 maart 2014

Kruidvat Coconut & Shea Butter Body ButterMijn benen waren droog, zo droog dat het pijn deed. Toen ik mijn laatste restje body lotion uit de flacon haalde besloot ik snel een nieuwe te kopen. De body butter van de Kruidvat viel mij op door het bordje 50% korting wat er bij hing. Deze body butter was al niet duur, maar zag er in een keer wel een heel stuk aantrekkelijker uit!
Het uiterlijk van deze plastic pot vind ik niet heel aantrekkelijk, maar het valt wel op! Hij staat nu op mijn bureau/nachtkastje en als het nodig is smeer ik mijn benen in voor het slapen gaan. De butter is lekker dik en trekt daardoor niet heel snel in. Maar als je voor je gaat slapen de body butter gebruikt zijn je benen de volgende morgen heerlijk zacht.Kruidvat beschrijft deze butter als een exotische vakantie voor je huid. Het maakt de huid soepel en zacht en de geur laat je zinnen prikkelen. De geur is inderdaad intens, maar daar houd niet iedereen van. Ik ben een kokos fan, maar om eerlijk te zijn wordt de geur van deze butter me af en toe iets te veel. Ik vind de body butter fijn, en dat zeker voor deze prijs. Ik zou de butter ook zeker opnieuw kopen, maar dan wel in een andere variant. Ik vind de geur namelijk net iets té, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Voor extreem droge benen kun je beter een product zoeken wat nog meer voedt. Maar dit product is voor mij perfect.

Kruidvat Coconut & Shea Body Butter // €2,55 bij de Kruidvat.

Welke body butter gebruik jij op dit moment?

Liefs,
Mariska
2 opmerkingen:

  1. Toen ik deze in de winkel rook, vond ik hem ook al te heftig... Hetzelfde met de coconut-butter van I love... die heb ik wel gekocht en die was ik na een paar weken al moe.
    Dan liever die van Body Shop, is niet te zwaar en ruikt ook nog fris!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze body butter ook en vind de geur ook iets té. Ik hou van kokos, maar deze geur is zo heftig dat hij snel tegensteekt. Maar dat is inderdaad persoonlijk :) x

    BeantwoordenVerwijderen