donderdag 6 maart 2014

Lush Bubblegum Lipscrub

Artikelen lezen over de lipscrubs van Lush, ja dat deed ik veel. Maar nog nooit had ik ervaren hoe fijn deze lipscrub is. Toen ik in Utrecht was ging ik natuurlijk (even) langs de Lush. De verkoopster was erg aardig en liet mij deze fijne scrub uitproberen. Na even denken hakte ik de knoop door en kocht ik de scrub in de zoete bubblegum variant. Kijk je mee?De scrub komt in een potje van 25 gram. Redelijk klein, maar voor een lipscrub is dit begrijpelijk. Ik vind de verpakkingen van Lush altijd erg leuk en aantrekkelijk. Vooral de sticker op de onderkant, waarop staat wie de scrub heeft gemaakt voegt iets toe. De scrub is fel roze en valt gelijk op, zoals ik al zei is dit de bubblegum variant. Je kunt ook kiezen voor Mint Julips en PopcornWanneer je het dekseltje van het potje haalt komt je een hele sterke snoepgeur tegemoet. Ik geef toe: je houdt er van of niet. Zelf vind ik het elke keer als ik het gebruik nog even wennen, maar het is zeker geen straf om aan deze scrub te ruiken! De ingrediënten interesseerden mij heel erg, want want gebruik je nou om zo'n scrub te maken? 

Ingrdiënten: Castor Suger (Sucrose), Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Met, Colour 45410, Colour 45380


Het is even een kwarweitje om de goede hoeveelheid scrub op je vinger te krijgen en aan te brengen op je lippen. Ik raad het dan ook aan om dit boven de wasbak o.i.d. te doen. Wanneer je de scrub gebruikt op je lippen komt de zoete geur je weer tegemoet. De korreltjes zijn fijn, maar ik raad het aan om rustig te wrijven.
Als ik de scrub afspoel (je kunt het trouwens ook opeten, hoe leuk!) zijn mijn lippen heerlijk zacht en de doorbloeding is een stuk beter. Net zoals je met een tandenborstel over je lippen heen gaat. Om de puntjes op de i te zetten breng ik een laagje Labello aan en tada: heerlijk zachte lipjes!

Lush Lipscrum Bubblegum // €9,65 bij Lush 

Heb jij deze lipscrub als eens uitgeprobeerd?

Liefs,
Mariska


p.s.: Ik doe even een dansje hoor! Dit is namelijk mijn 200ste blogpost, woeeeh!

2 opmerkingen:

 1. Dat potje heb ik al vaker gezien bij de Lush, en hij lijkt me ook heel fijn.
  Misschien toch aanschaffen?
  Woehoee gefeliciteerd met je 200ste blogpost haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Moet ik echt eens proberen en de kleur is zo cool! x

  BeantwoordenVerwijderen