zaterdag 8 maart 2014

Kwasten Stash

Kwasten zijn voor make-up goeroes onmisbaar. Er zijn haast geen videos van meiden die geen kwasten gebruiken bij het opmaken. Zelf gebruik ik er niet zo heel veel, maar de gene die ik gebruik laat ik vandaag aan jullie zien. Het zijn vrijwel allemaal budget kwasten, aangezien ik mezelf niet echt een MAC kwast kan veroorloven. Kijk je mee?


v.l.n.r.: E.l.f. Professional Total Face Brush, E.l.f. Professional Total Face Brush, E.l.f. Professional Lip Defining Brush, E.l.f. Professional Defining Eye Brush, Essence Gel Eyeliner Brush, Kruidvat Professional Eye Shadow Brush.

E.l.f. Professional Total Face Brush
Dit was vrijwel de enige kwast die ik kon gebruiken voor de poeder op mijn gezicht. Daarom gebruikte ik deze ook, maar eigenlijk is hij niet zo fijn. De haren prikken heel erg en ik vind het resultaat ook niet zo heel mooi.

E.l.f. Professional Lip Defining Brush
Aangezien ik de enige ben die lippenstift gebruik breng ik deze altijd rechtstreeks op mijn lippen aan, en heb ik dit kwastje dan ook nog nooit gebruikt. Wat ik er wel over kan zeggen is dat de haartjes zacht zijn en niet prikken, maar wel onregelmatig zijn afgesneden.

E.l.f. Professional Defining Eye Brush
Een van mijn oogschaduwkwasten is deze van E.l.f., een fijne zachte kwast die de oogschaduw goed opneemt en aanbrengt. Aangezien ik verder nog een beetje een leek ben op het gebied van looks maken kan ik je alleen meegeven wat ik er van vind. Er zijn in ieder geval betere kwasten, maar voor een beginner zoals ik is deze prima!

Essence Gel Eyeliner Brush
Toen ik nog veel Gel Eyeliner gebruikte in plaats van Ligquid Eyeliner gebruikte ik altijd dit kwastje van Essence. De blauwe haartjes vallen lekker op en prikken totaal niet. De eyeliner kwast brengt mooi en egaal aan. Een budget topper!

Kruidvat Professional Eye Shadow Brush.
Ik wou meer oogschaduw gaan gebruiken, vandaar dat ik deze kwast kocht. Stiekem is het er nog steeds niet helemaal van gekomen, maar ik gebruik het steeds meer! De zwarte grove haartjes prikken een klein beetje, maar pakken de oogschaduw goed op. Helaas zorgen de haartjes wel voor een beetje fall out. 

v.l.n.r.: HEMA Poeder Kwast, HEMA Poeder Kwast (vernieuwd), Essence Blush Brush, E.l.f. Stippling Brush, E.l.f. Professional Bronzing Brush. 

HEMA Poeder Kwast
Sinds ik deze week de vernieuwde en tevens al weer best verouderde poeder kwast van de HEMA kocht gebruik ik de kwast niet meer. Eigenlijk gebruikte ik hem al nauwelijks, want de haren prikken heel erg. 

HEMA Poeder Kwast (vernieuwd)
Een betere aanrader is deze poeder kwast. De haren zijn zo zacht! Mijn poeder wordt mooi egaal aangebracht en ja.. I just love it!

Essence Blush Brush
Mijn must have kwast om blush aan te brengen. Het is mijn eerste blush kwast, en gelijk een groot favoriet!

E.l.f. Stippling Brush
Veel aanraders in dit rijtje! Ook deze kwast van E.l.f. is super fijn. In tegen deel tot die met de bruine haren zijn deze haartjes heerlijk zacht en word mijn foundation mooi en egaal aangebracht. De haren zijn nog geen een keer uitgevallen na het wassen!

E.l.f. Professional Bronzing Brush
Bronzer is een product wat ik eigenlijk niet durf te gebruiken. Mijn blush is soms al iets te heftig, laat staan dat ik bronzer ga gebruiken! Deze kwast is dan ook tamelijk ongebruikt. Misschien ook wel te gebruiken voor blush, maar daar heb ik mijn favoriet van Essence voor!


Wat is jou favoriete brush?

Liefs,
Mariska

1 opmerking: