dinsdag 4 maart 2014

Life Saver: elastiekjes

Elastiekjes. Niet iets waarvan je denkt dat heb ik nodig als ik op een onbewoond eiland zit. Toch trip ik hem helemaal als ik geen elastiekje bij me heb. Ik kreeg laatst een heleboel elastiekjes opgestuurd van Zenner, en dat is iets waar ik heel blij mee was!Voordat ik deze lading elastiekjes ontving had ik ze al een keer eerder uitgeprobeerd. Mijn moeder kocht een setje voor mijn zusje, waar ik stiekem ook gebruik van maakte. Daarom was ik blij dat ik nu een paar voor me alleen had. Het fijne aan deze elastiekjes is dat er geen stukje metaal in verwerkt is, wat je haren kan beschadigen. Dit stoorde mij altijd als ik in de spiegel naar mijn paardenstaart keek.


Voor degene die nog niet zulke schatjes gebruiken: ik zeg doen! Ik draag heel vaak een staart, in bed, tijdens het doen van mijn make-up en ga zo maar door. Als ik er geen bij me heb raak ik altijd een beetje in paniek. De elastiekjes zitten goed strak, ik draai ze meestal drie keer om mijn haar. Ik kan geen enkele minpunten bedenken eerlijk gezegd.

Je hebt al een setje elastiekjes in huis voor €1,79. Te koop bij de Kruidvat.

Welke elastiekjes gebruik jij?

Liefs,
Mariska

p.s.: Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben staat de Bloglovin' volgers op 150! Dat betekend dat ik binnenkort een grote winactie organiseer. Wat zouden jullie het liefste willen winnen? Laat het weten in de comments!

6 opmerkingen:

 1. Ik heb ook elastiekjes zonder een stukje metaal erin. Heel fijn! Wat een vrolijke kleuren aan elastiekjes heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toen ik nog langer haar had gebruikte ik standaard zwarte elastiekjes zonder metaal. Nu heb ik kort haar en kan ik geen elastiek meer in haha. Toch heb ik er altijd 1 bij me.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn elastiekjes gaan altijd zo snel stuk! Leuk artikel dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een super voordeel als er geen metaaltje aanzit ik heb al mijn elastiekjes met zo'n ding weggegooid en mij donzige elastiekjes ( eigenlijk voor kleine meisje) aangeschaft het is veel beter voor je haar het groeit zonder dat het schade oploopt van dat metaaltje jeeej =)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pfff ik raak elastiekjes altijd kwijt ik blijf die dingen kopen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze zijn fijn! Met het metaal krijg je zo'n knik in je haarr.

  BeantwoordenVerwijderen