maandag 3 maart 2014

Max Make-up Mineral Blush

Even langs de Action dacht ik. ''Even'' duurt in de Action natuurlijk altijd langer. Ik snuffelde wat rond tot dat ik bij de make-up terecht kwam. Ik had op andere blogs verscheidende goede reviews gelezen over de blushes van Max dus nam ik er een mee. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!De blush is stevig verpakt, en ik vind het altijd fijn dat je zeker weet dat hij nog nooit is gebruikt. Je kunt goed alle informatie vinden én het product is niet getest op dieren! Deze oud roze kleurige blush heet 853 Peach/Abricot. 


De verpakking is daarbij ook nog eens super handig om mee te nemen. Het heeft namelijk een verborgen ruimte met daarin een spiegeltje en een klein kwastje. Het kwastje gebruik ik niet, want ik vind mijn eigen blush kwast fijner. Maar het is altijd handig als je onderweg bent. 

Links zie je de swatch met mijn vinger
Rechts met het kwastje ( daarna even snel afgeveegt met mijn vinger, er lag namelijk veel losse blush op. Nog een reden om het kwastje niet te gebruiken, het zorgt voor extra veel fall out.)

En dan de kleur zelf, wauw! Het pigment is super goed. Met een blush moet je daarbij wel oppassen dat je geen clown wordt maar alsnog wauw. Dit is waarschijnlijk een van de best gepigmenteerde blush die ik heb. Wat wel een klein minpunt is is dat hij heel korrelig is.

Boven niks
Onder subtiel aangebracht

Zien jullie nou wat ik bedoel? Ik ben zo enthousiast. En dat voor die prijs. Ik kan hem iedereen aanraden! Het effect is prachtig, ik ben helemaal fan.

Je kunt deze blush voor €0,99 kopen bij de Action.

Heb jij deze blush al in je bezit?

Liefs,
Mariska

6 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje als je hem subtiel aanbrengt! XO

  P.S. Deze maand staat in teken van een feestje. Daarom elke maandag een nieuwe win actie. Doe jij al mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dat resultaat voor slechts 1 euro? super!
  ps: doe jij al mee aan mijn elf give-away? Neem gerust een kijkje!x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik ook en ben er zeer over te spreken.
  De pigmentatie is echt goed voor die prijs.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, 'even' naar de Action. Herkenbaar ;-) Daarnaast neem ik ook altijd een paar boodschappentassen mee. Tsja, ... Mooie gepigmenteerde blush!

  BeantwoordenVerwijderen