zondag 2 maart 2014

Rimmel London Volume Flash Scandaleyes Mascara


Om eerlijk te zijn koop ik nooit zulke dure mascara's. Ik geef liever iets meer uit aan een mooie kleur lipstick. Waarschijnlijk is dat omdat ik niet zo heel veel verschil zie tussen mascara's. Natuurlijk heb ik wel wat favorieten, maar ik heb nog nooit een mascara twee keer gekocht. Ik gebruik nu deze van Rimmel London, kijk je mee?De mascara zit in een knal oranje verpakking. Heel handig, want ik kan zo snel de mascara terug vinden. Van mij had het uiterlijk nog wel iets creatiever gemogen, maar verder is de verpakking prima.
Het borsteltje is aardig groot en lomp. Er zit veel mascara op en als ik de borstel zie heb ik het idee dat het zorgt voor veel klontjes. Wel is de mascara goed zwart.


Eerste rij - Geen mascara
Tweede rij - Twee dunne laagjes mascara

Het eerste laagje van deze mascara geeft een mooi natuurlijk resultaat. Uit gewoonte breng ik altijd twee laagjes aan, en je kunt op de foto ook goed zien wat er met mijn wimpers gebeurd. Het mooie gescheiden effect wat ik had met het eerste laagje is weg en het ziet er een beetje rommelig uit vind ik zelf. Heel veel langer maakt het mijn wimpers niet, maar wel zwart! Lekker zwart, daar hou ik van.
Ookal is het geen waterproof mascara, aan het einde van de dag heb ik geen enge rare zwarte vlekken onder mijn ogen. Dat ik eigenlijk ook een van de redenen waarom ik deze mascara blijf gebruiken. Het resultaat vind ik goed, maar niet iets waarvan ik zeg wauw. 

Je kunt deze mascara kopen voor €11,99 bij de Kruidvat.

Heb jij ervaring met deze mascara?

Liefs,
Mariska

3 opmerkingen:

  1. Hij geeft echt een mooi effect! En je hebt btw al super lange wimpers :o

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de mascara zelf ook en hij gaat altijd mee in mn schooltas, ik vind namelijk dat hij heel makkelijk in gebruik is en er gewoon mooi uitziet haha ❤️

    BeantwoordenVerwijderen