woensdag 6 maart 2013

Parfum à la Playboy & Beyoncé

De laatste tijd draag ik veel vaker parfums. In het algemeen heb ik een 2 favorieten en die laat ik vandaag zien. Ik laat jullie kennis maken met Midnight Heat van Beyoncé en Play It Rock van Playboy!



Aller eerst Midnight Heat. Deze lekkere parfum zit in een paars flesje, met mooie details aan de huls en op de dop. Aan de onderkant van het flesje zit een aparte structuur die het nog mooier maakt. 

Basisnoten: Warme amber, patchoelie en sandelhout
Hartnoten: Paarse Mokara-orchidee, zwarte tulp en pioenroos
Topnoten: Dragonfruit, stervrucht en pruim

15ml €16
30ml €26
50ml €36

Deze parfum draag ik het liefst 's avonds. Het is een beetje een zware parfum die iet wat kruidig ruikt. Na nog een paar keer ruiken zul je merken dat in het begin de parfum heel fris en licht is. Als je 'm wat langer op hebt wordt hij zwoeler. Zoals je kunt zien zit er nog een klein beetje in, een geliefd geurtje dus!


Van het ene lekkere geurtje naar de andere, Play It Rock! De flacon is eentje die je vast al eens gezien hebt bij een andere Playboy geur. Alle parfums hebben hetzelfde design. Het speciale aan deze is dat de dop rood is! Verder niet echt speciaal, maar ik vind 'm wel erg leuk.


Basisnoten: saffron, rode appel, rode sinaasappel
Hartnoten: passiebloem, frangipani, african orange flower
Topnoten: tonk a boon, patchouli, ebony hout

30 ml €12.99
50 ml €16.99

Deze geur is zoet, maar op een goede manier. Naarmate je de geur draagt wordt hij iets frisser. Als ik naar de noten kijk kan ik niet echt iets herkennen. Maar de geur blijft goed hangen. De hele dag blijf je hem ruiken. Toch is het wel iets waar je van moet houden, dat zoete. Ruik voor het halen even in de winkel of het iets voor jou is. Stiekem is dit toch wel mijn favoriet...

Ik vind het best moeilijk om geuren te omschrijven, het handigste is gewoon zelf ruiken. Elke keer als ik in de Kruidvat ben probeer ik even een nieuw geurtje uit, zo ontdek ik nog eens wat nieuws.

Wat is jullie favoriete parfum?

Liefs,
Mariska

12 opmerkingen:

  1. Ik vind de Playboy geuren erg lekker! Helaas vervliegt de geur wel snel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn favoriete parfum is lady million van paco rabanne :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn favoriete parfum op dit moment is er eentje van Christina Aguilera (volgens mij heet ie By Night). Ik had Heat Rush van Beyoncé, maar die is helaas op. Midnight Heat lijkt me ook erg lekker. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze lijken me erg lekker! Momenteel zijn heat rush van Beyoncé, lady million van paco rabanne en princes van vera wang mijn favorieten :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het geurtje van Beyonce heeft mijn zusje ook en die vind ik ook wel heel lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb er al veel over gehoord, maar nog nooit geroken. Ik gebruik One van CK :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die van Beyoncé vind ik heel lekker!

    BeantwoordenVerwijderen