zaterdag 15 februari 2014

Nailart: Caviar Beads van Ilona-Nails.nl

Een tijdje terug al weer kon je een set Caviar Beads winnen van Ilonas-Nails.nl. Ik heb deze set ook mogen ontvangen en heb 'm natuurlijk ook getest! Toen ik bezig was met het swatchen van een matte paarse lak leken mij de paarse Caviar Beads heel geschikt om eens uit te testen!




Hierboven kun je zien wat ik voor deze nailart heb gebruikt:


- Een paarse matte nagellak
- Een topcoat (bij voorkeur eentje die iets langer moet drogen)
- Een kwastje
- Caviar Beads

- Opvang bakje (ik gebruikte de deksel van een doosje met wattenstaafjes)


Ik lakte mijn nagels met de paarse kleur (stap 1) en liet deze goed drogen. Daarna bracht ik op de nagel van mijn ringvinger een laag topcoat aan (stap 2) waarop ik de Caviar Beads strooide (stap 3). Let op dat je dit boven een bakje doet zodat je de overige beads zo weer terug in het bakje kunt doen. Zorg dat alle plekken op je nagel voorzien zijn van beads druk deze goed aan (stap 4) en veeg daarna de overige eraf met een kwastje (stap 5). 


Hierboven nog wat foto's van het resultaat. Ik was er heel erg tevreden over en de beads bleven ruim 2 dagen goed zitten! Het is heel makkelijk om te doen en geeft een super leuk effect. Prime initiatief voor de meiden die nailart iets moeilijker vinden.

Je kunt de beads die ik gebruikt hebt hier kopen bij Ilonas-Nails.nl!

Wat vind jij van deze nailart?

Liefs,
Mariska

5 opmerkingen:

  1. Wauw, ziet er echt heel erg tof uit, al die verschillende kleurtjes passen echt perfect bij elkaar, prachtig effect! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi! Ik moet ook maar is binnenkort mijn caviar beads uittesten!
    Liefs, Brittany

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er erg mooi uit! Zou er zelf alleen totaal niet mee overweg kunnen :p

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel tof, ik heb al een tijd zo'n bakje caviar thuis liggen maar heb het nog niet gebruikt. Tijd om eens te testen zou ik zeggen!

    BeantwoordenVerwijderen